Sanifun douchecabinesHet duurt nog maar even voordat we met zijn allen kunnen proosten op het nieuwe jaar. Er zijn mensen die het jaar 2018 starten met een frisse Nieuwjaarsduik in zee. Hoewel de temperatuur buiten niet heel koud is voor de tijd van het jaar, is het toch even afzien in het koude zeewater. Na zo'n duik wil je maar één ding: onder een lekkere douche stappen of juist in een warm bad om weer lekker op te warmen.

Douchecabines en ligbaden van Sanifun

In het assortiment van Sanifun heb je ruime keuze uit een uitgebreide collectie ligbaden en douchecabines. Qua ligbaden loopt de keuze uiteen van vrijstaande ligbaden, inbouwbaden en speciale massagebaden waarin ontspanning centraal staat. Uiteraard is er niet alleen aan de functionaliteit maar ook aan het design aandacht besteedt, zodat het ligbad naar keuze een mooie aanvulling is op de badkamer!

Ook de douchecabines van Sanifun zijn stijlvol ontworpen zodat deze een aanwinst zijn voor jouw badkamer. Kies voor een douchecabine die eenvoudig gemonteerd kan worden of kies juist voor een van de complete douchecabines, voorzien van allerlei luxe zoals ingebouwde jets en een radio. Natuurlijk kun je de gewenste douchecabine ook uitkiezen op design of formaat, het allerbelangrijkst is natuurlijk dat de cabine past in de badkamer en bij jouw smaak!

Douchecabine of ligbad kopen bij Sanifun

Ben je ook van plan om een Nieuwjaarsduik te nemen om het 2018 fris te starten? Bekijk dan in de collectie ligbaden en douchecabines waar jij het liefst weer zou opwarmen na deze kou. Natuurlijk kun je ook terecht in onze collectie wanneer je geen Nieuwjaarsduik doet! Heb je vragen en/of opmerkingen over het sanitair uit ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom in Wuustwezel. Het gehele team van Sanifun wenst iedereen alvast een gelukkig en spetterend nieuwjaar.