Stoomcabine Marino van SanifunTijdens de kerstdagen willen de meeste mensen zich op hun best vertonen. Een gladgeschoren gezicht, haren netjes in model, make-up goed verzorgd en natuurlijk feestelijke kleding. Het kerstdiner, de gezelligheid in huis en de cadeautjes onder de boom kunnen veel stress met zich meebrengen. Hierdoor starten veel mensen de gezellige dagen gestrest, wat eigenlijk heel zonde is! Voorkom deze stress door lekker de tijd voor jezelf te nemen voordat de kerstdrukte begint. Sluit jezelf even op in de badkamer, neem een lange douche of ga lekker in bad om juist god op te laden voor de drukke dagen.

De meeste mensen zijn vrij met kerst, er wordt deze dagen veel tijd samen doorgebracht met vrienden en/of familie. Dit is dan ook het laatste moment waarop je ziek wilt zijn. Heb je last van een griepje of verkoudheid? Dan kan een stoomdouche of stoombad goed helpen.

Sanifun stoomcabine Marino

De Sanifun stoomcabine Marino is een ruime cabine, voorzien van een volledig afgesloten badkuip. Hierdoor heb je de keuze om een stoombad of stoomdouche te nemen. Dankzij de stoom vermindert de spanning in je spieren, pijnlijke botten en gewrichten. Daarnaast wordt je huid door en door schoon, tot diep in de poriën. Deze stoomcabine Marino van Sanifun is niet alleen voorzien van een stoomfunctie, maar ook van bodyjets die je lichaam heerlijk masseren. Een verkoudheidje is dus snel voorbij maar ook voor pure ontspanning ben je in deze stoomcabine op het juiste adres! Voor meer informatie en functies van deze stoomcabine kun je terecht op de website van Sanifun.

Stoombad of stoomdouche kopen bij Sanifun

Wil je ook graag ontspanning vinden in een stoomdouche of stoombad? Bekijk dan alle stoomcabinesvan Sanifun om een geschikte stoomdouche of stoombad te vinden voor jouw badkamer. De gewenste cabine is eenvoudig online te bestellen en wordt in Nederland en Belgie gratis thuisbezorgd, net als al het andere sanitair van Sanifun!