badmeubel domaniHoe een badkamer is ingericht, wordt met name bepaald door de grootte van deze ruimte. Maar of je badkamer nu groot of klein is, opbergruimte is er eigenlijk nooit genoeg. Het is natuurlijk wel zo fijn als de handdoeken, binnen handbereik, in de badkamer liggen. Maar ook parfum, haarproducten, make-up en andere toiletspullen moeten een plekje krijgen.

Gelukkig is er tegenwoordig genoeg keuze uit verschillende badmeubels, waar toiletspullen en andere producten in opgeborgen kunnen worden. Deze badmeubels zijn niet alleen erg praktisch maar vaak ook heel mooi. Wanneer een badkamer gedeeld wordt met meerdere personen, is het bijvoorbeeld heel handig om te kiezen voor twee wastafels. Hierdoor hoef je 's ochtends niet in de rij te staan om je tanden te poetsen en loop je elkaar ook niet in de weg. Wanneer er in jouw badkamer niet genoeg ruimte is voor een badmeubel met twee wastafels, kun je natuurlijk ook op zoek gaan naar een badkamermeubel die de ruimte het best benut.

Een badmeubel is verkrijgbaar in allerlei stijlen, van klassiek tot modern en in hout of van glas. De badkamermeubels uit onze collectie hebben een mooie design uitstraling en bestaan uit meerdere onderdelen. Zo heb je bij de aankoop van een badmeubel een wastafel, spiegel, onderkast met lades en kolomkasten die qua stijl goed bij elkaar passen. Is er in jouw badkamer niet genoeg ruimte om al deze verschillende onderdelen kwijt te kunnen? Dan zijn er ook handige badmeubelen met speciale spiegelkasten, waarbij er achter de spiegel een handige opbergruimte is verstopt. Hier kunnen allerlei toiletartikelen worden opgeborgen, zonder ook maar enige ruimte in de badkamer te verspillen. Kijk hier voor ons gehele assortiment badmeubels.