Sanifun douchecabine AlbertaDouchecabines zijn in vrijwel iedere badkamer te vinden. Hoe klein deze ruimte ook is, zonder een plek om te douchen kan de ruimte eigenlijk geen badkamer genoemd worden. Wanneer jouw badkamer ook vrij klein is, dan is het van belang om de juiste keuzes te maken qua douchecabine. Dit sanitair heeft namelijk vaak een groot formaat, waardoor de douchecabine een dominante rol speelt bij de stijl en uitstraling van de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor volledig transparant glas zodat het douchegedeelte niet wordt afgescheiden van de rest van de ruimte. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een douchecabine met schuifdeur. Deze douchedeur zal geen ruimte in beslag nemen bij het openen, waardoor er meer inloopruimte overblijft in de badkamer.

Sanifun douchecabine Alberta 800 x 800

Sanifun heeft een ruime collectie douchecabines opgenomen, waar je voor iedere badkamer een geschikte cabine voor het douchen kunt vinden. Voor kleine badkamers zijn er bijvoorbeeld verschillende douchecabines met een klein formaat verkrijgbaar en daarnaast heb je de keuze uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een hoekmodel wat ervoor zorgt dat de douchecabine een minder prominente rol in de badkamer speelt. Een voorbeeld hiervan is de Sanifun douchecabine Alberta 800 x 800. Deze douchecabine heeft slechts een klein hoekje nodig dankzij de afmetingen van 800 x 800 x 1950 millimeter. De cabine heeft een hoekinstap, waarbij je door middel van twee schuifdeuren de douche kunt betreden. Deze schuivende douchedeuren zorgen ervoor dat er geen onnodige ruimte in de badkamer wordt verspild bij het in- of uitstappen van de douchecabine. Voor meer informatie over deze douchecabines zoals de levertijd, prijs en het materiaal waar de douchecabine van gemaakt is, kun je terecht op de website van Sanifun.

Douchecabines met schuifdeuren kopen bij Sanifun

Sanifun heeft nog veel meer douchecabines met schuifdeuren opgenomen in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook de complete douchecabines, die extra luxe bieden in jouw badkamer. Via de website van Sanifun kun je eenvoudig de douchecabine of ander sanitair naar wens bestellen tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op alle douchecabines.