Sanifun badwand AllegraBadwanden zijn in verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar bij Sanifun. Kies bijvoorbeeld voor een uitklapbare wand die uit meerdere delen bestaat waardoor er een groter afgesloten en waterdicht vlak ontstaat bij de badkuip. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten glas. De badwanden zijn vrijwel allemaal uitgevoerd in speciaal veiligheidsglas wat best een stootje kan hebben. Maar je hebt bijvoorbeeld ook de keuze uit transparant of mat glas. Beide soorten glas hebben ieder voor- en nadelen. Mat glas biedt bijvoorbeeld meer privacy maar het transparante glas zorgt er weer voor dat de ruimte groter lijkt.

Sanifun badwand Allegra 1400 x 1200

De Sanifun badwand Allegra is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en alle badwanden uit deze serie zijn uitgevoerd in transparant glas. De Sanifun badwand Allegra 1400 x 1200 is functioneel en heeft een moderne uitstraling. Deze uitklapbare badwand bestaat uit twee delen waardoor je deze eenvoudig kunt inklappen als de badwand niet in gebruik is en je bijvoorbeeld gewoon wilt badderen. Verder is deze badwand heel functioneel omdat het water dankzij de wand op zijn plaats blijft en alleen in de badkuip terecht komt. Hierdoor blijft de badkamervloer droog tijdens het douchen, wat een heleboel natte sokken zal besparen na het douchen.

Het speciale veiligheidsglas van de Sanifun badwand Allegra 1400 x 1200 is maar liefst 6 millimeter dik en kan dus best tegen een stootje. Het glazen gedeelte steunt in een aluminium frame dat is afgewerkt in chroom. Verder heb je de mogelijkheid om deze waterdichte wand aan beide kanten van het bad te monteren, doordat de badwand omkeerbaar is. Verder is de wand tot 20 millimeter regelbaar bij montage.

Online sanitair kopen bij Sanifun

Ben je op zoek naar een badwand of ander sanitair voor in de badkamer? Bekijk dan ons volledige assortiment op de website waar je de keuze hebt uit verschillende soorten sanitair voor de laagste prijsgarantie. Hier kun je het benodigde sanitair eenvoudig online bestellen. In Nederland en België profiteer je altijd van gratis levering op al het sanitair.