Badkamermeubel FioreBadkamermeubels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een badkamermeubel op pootjes, waarbij de hoogte al bepaald is. Maar wanneer jouw oog gevallen is op een badkamermeubel dat aan de muur gemonteerd moet worden, dan moet je dus eerst de juiste hoogte bepalen. Regelmatig ontvangen wij dan ook de vraag: "Hoe hoog hangt een badkamermeubel?". Op deze vraag is geen 'goed' of 'fout' antwoord, want jouw persoonlijke wensen spelen hierbij natuurlijk een rol. De standaardhoogte voor het badkamermeubel is ongeveer 80 centimeter, maar dit vinden veel mensen net iets te laag. Om deze reden zullen de meeste badkamermeubels op een hoogte van ongeveer 90 centimeter hangen.

Sanifun badkamermeubel Fiore

Online-sanitairkopen.nl heeft heel veel verschillende badkamermeubels opgenomen in het assortiment. Zo kun je jouw keuze baseren op de afmetingen, de stijl, de functionaliteit of op al deze dingen bij elkaar. Van badkamermeubels om op te hangen tot aan badkamermeubels die op de grond staan, je vindt het allemaal. Het Sanifun badkamermeubel Fiore is een voorbeeld van een badmeubel dat op pootjes staat en tegen de wand aan gezet kan worden in de badkamer. Daarnaast is het badkamermeubel bijzonder praktisch in gebruik dankzij de dubbele wastafels en de grote lades waar allerlei toiletspullen opgeborgen kunnen worden. Maar het stoere badkamermeubel Fiore heeft meer handige details, zoals het handdoekenrekje en de planchet onder de spiegel waar ruimte is voor de spullen die je dagelijks gebruikt zoals parfum en tandenborstels. Voor meer informatie over dit badmeubel, zoals een indicatie van de levertijd, het materiaal en de prijs, dan kun je terecht op onze website.

Badkamermeubels en sanitair kopen

Badkamermeubels vind je dus in allerlei stijlen en formaten in ons assortiment. Maar daarnaast ben je voor nog veel meer sanitair aan het juiste adres bij online-sanitairkopen.nl. Zo kun je al het sanitair bij één adres aankopen wanneer je bijvoorbeeld de badkamer gaat verbouwen. Bekijk daarom ook eens onze collectie douchecabines om het douchegedeelte volledig naar wens in te richten. Hierbij kun je kiezen voor een eenvoudig model maar je kunt ook kiezen voor een complete douchecabine voorzien van luxe extra's. Al het sanitair is eenvoudig te bestellen via onze website. Daarnaast profiteer je van de laagste prijsgarantie én van gratis levering in Nederland en België op alle douchecabines, sanitair en badkamermeubels.