Sanifun badkamermeubel Deco 65Hout en vocht is over het algemeen niet de beste combinatie. Toch zorgt hout in de badkamer voor een unieke, warme uitstraling. Hierdoor maken veel mensen de keuze om hout op te nemen in de badkamer en dit hoeft ook geen probleem te zijn! Er zijn namelijk verschillende houtsoorten die prima tegen vocht en water bestand zijn. Daarnaast is het sanitair van hout vaak voorzien van een beschermlaag, waardoor het hout niet krom zal trekken als het in aanraking is geweest met water. Kies voor kleine houten accenten of plaats een houten badkamermeubel in de badkamer voor een warm onthaal in deze ruimte.

Houten badkamermeubels van Sanifun

Sanifun heeft een ruime collectie badkamermeubels, waar je onder andere keuze hebt uit verschillende houten badkamermeubels. Deze badkamermeubels zorgen voor een warme uitstraling in de badkamer, wat veel mensen aanspreekt. Vrijwel alle houten badkamermeubels van Sanifun zijn gemaakt van een bewerkt soort hout dat bestand is tegen water en verkleuring. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het badkamermeubel geschikt is voor een natte ruimte zoals de badkamer.

Sanifun badkamermeubel Deco 65

Het Sanifun badkamermeubel Deco 65 is een voorbeeld van een houten badmeubel uit ons assortiment. Dit badmeubel is gemaakt van plywood, een bekende, bewerkte houtsoort die bestand is tegen water. Het badkamermeubel bestaat uit vijf onderdelen, namelijk een spiegelkast, een onderkast met ingebouwde wastafel, een grote hangkast, een lage staande kast en een kleinere hangkast. Al deze badkamerkasten zorgen voor lekker veel opbergruimte in de badkamer, zodat alle kleine spulletjes en toiletartikelen netjes opgeborgen kunnen worden. Het badkamermeubel is stijlvol afgewerkt met goud beslag, wat de warme uitstraling van het hout extra benadrukt.

Badkamermeubels van hout kopen bij Sanifun

Wil je ook een warm onthaal in de badkamer door gebruik te maken van houten accenten? Bekijk dan naast het badkamermeubel Deco ook de andere badkamermeubels van houtuit het assortiment van Sanifun. Naast de hout tinten zijn er ook verschillende badmeubels verkrijgbaar die zijn afgewerkt in bijvoorbeeld een witte of zwarte kleur, zodat je het badmeubel volledig kunt afstemmen op de stijl van jouw badkamer. Bestel het badkamermeubel en ander sanitair eenvoudig online en profiteer van onze gratis levering in zowel Nederland als België op al het Sanifun sanitair.