Handdoekplateau BasaltDe badkamer vormt vaak een plek in huis waar je jezelf even kunt terugtrekken om volledig te ontspannen. De een doet dit onder de douche en de ander gaat liever uitgebreid in bad. Om lekker te relaxen zijn jouw favoriete toiletspullen en super zachte badhanddoeken natuurlijk onmisbaar. Om een ontspannen en relaxte omgeving te creëren in de badkamer, is het natuurlijk belangrijk dat je deze spullen netjes op kunt bergen en eenvoudig terug kunt vinden op een vaste plaats. Daarom is voldoende opbergruimte onmisbaar in de badkamer!

Badkamermeubels en opbergplateaus

In het assortiment van online-sanitairkopen.nl zijn verschillende opbergmogelijkheden te vinden, waar je onder andere jouw badhanddoeken een eigen plaatsje kunt geven. Zo kun je kiezen voor een van onze badkamermeubels in allerlei formaten, afhankelijk van de grootte die past bij de badkamer en het aantal spullen dat je wilt opbergen. Een aantal van onze badkamermeubels zijn uitgerust met extra bijpassende kolomkast, welke ruimte biedt om extra toiletspullen uit het zicht op te bergen. Vind je het zonde om de mooiste badhanddoeken uit het zicht op te bergen? Dan kun je ook kiezen voor een van onze handdoek plateaus. Zo'n plateau kan aan de muur van de badkamer gemonteerd worden, zodat je niet alleen handdoeken maar bijvoorbeeld ook accessoires of toiletspullen neer kunt zetten.

Handdoekplateau basalt

Het handdoekplateau basalt is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van speciaal natuursteen: basalt. Het natuursteen zorgt voor een exclusieve uitstraling in de badkamer. Je kunt deze handdoek plateau combineren met een van de wastafels gemaakt van natuursteen uit onze collectie, om deze uitstraling volledig door te voeren in de badkamer zoals te zien op de afbeelding. Dit plateau wordt geleverd inclusief ophangbeugels, om de handdoekplateau eenvoudig te bevestigen in de badkamer. Basalt is een natuursteen dat bekend staat als sterk materiaal, maar het materiaal is wel gevoelig voor beschadigingen door scherpe voorwerpen.

Hardsteen sanitair kopen

Wil je een handdoekplateau van hardsteen of ander sanitair van hardsteen toevoegen aan de badkamer? Dan kun je deze sanitair artikelen eenvoudig online bestellen via onze website. Al het sanitair op onze website is verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie, dankzij onze eigen import. Daarnaast profiteer je zowel in Nederland als in België van onze gratis bezorging op al het sanitair.