Jacuzzi EmidioEen warm bad zorgt op zich al voor veel ontspanning. Lekker in het warme water plonsen en relaxen na een drukke werkweek bijvoorbeeld. Wanneer het ligbad dan ook nog eens is voorzien van een massagefunctie, dan ben je ervan verzekerd om als herboren uit het bad te stappen. Dit kan nog beter worden wanneer je met zijn tweeën in het bad kunt liggen. Lekker wat quality time voor bijvoorbeeld jou en je partner, terwijl je jezelf heerlijk laat masseren door de lucht of waterstralen.

Sanifun indoor whirlpool Emidio

Whirlpools zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. In de tuin kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciale outdoor whirlpool die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Maar ook voor in de badkamer heb je ruime keuze. Zo kun je kiezen voor een bubbelbad wat er qua design uitziet als een normale badkuip, maar welke als extra functie het water op aangename manier kan laten bubbelen en bewegen. Verder zijn er tweepersoons whirlpools verkrijgbaar of bijvoorbeeld jacuzzi’s met een hoekmodel die weinig ruimte in de badkamer zullen innemen.

De indoor whirlpool Emidio is een ruime jacuzzi die voldoende ruimte biedt voor twee personen. Het tweepersoons ligbad heeft een hoekmodel, zodat de jacuzzi geen overbodige ruimte in beslag neemt in jouw badkamer. Verder is deze whirlpool voorzien van alle luxe die je jezelf kunt wensen in de badkamer. De whirlpool is namelijk voorzien van een waterpomp van 1,5 HP en een luchtpomp van 0,25HP met in totaal twaalf uitgangen, vijf grote waterjets en zes kleine waterjets. Dit zorgt voor een aangename stroming van het water zodat je volledig kunt ontspannen in het ligbad, alleen of bijvoorbeeld met je partner. Om dit ontspannen moment compleet te maken kun je luisteren naar jouw favoriete muziek in de jacuzzi dankzij de ingebouwde radio met luidsprekers. Dankzij de LED verlichting ontstaat er een sfeer naar wens en voor nog veel meer functies en specificaties van deze indoor whirlpool kun je terecht op onze website.

Whirlpool kopen bij Sanifun

Heb je interesse in een whirlpool voor jouw badkamer of bijvoorbeeld in de achtertuin of op het dakterras? Bekijk dan de uitgebreide collectie wellness sanitair van Sanifun, waar onder andere een groot aantal whirlpools zijn opgenomen. Per whirlpool of jacuzzi vind je meer informatie over ieder bad, zoals de functies, afmetingen maar ook de prijs en de levertijd. Vervolgens kun je het bubbelbad naar wens eenvoudig online bestellen voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast is de levering in Nederland en België altijd gratis op alle whirlpools, jacuzzi's en massagebaden.