Douchecabine AlbertaBij de zoektocht naar een nieuwe douchecabine zijn er verschillende punten waar je rekening mee moet houden. Uiteraard is de grootte van de cabine van belang, maar ook de plek waar de douchecabine komt te staan in de badkamer. Verder is het verstandig om uzelf goed te laten informeren over de verschillende tussen douchecabines met of zonder douchebak. Een douchecabine zonder douchebak kan namelijk direct op de badkamervloer gemonteerd worden, waardoor de douche dezelfde uitstraling krijgt als een inloopdouche. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling en de badkamervloer loopt door tot in de douche, waardoor er optisch meer ruimte ontstaat. Maar waarom wordt er dan toch zo vaak gekozen voor een douchecabine met douchebak?

Douchecabines met een douchebak kunnen op vrijwel iedere gewenste plek in de badkamer geplaatst worden. Het voordeel van een douchebak is dat u de sifon eenvoudiger kunt bevestigen, omdat deze onder de douchebak verborgen kan worden. De montage wordt dus vereenvoudigd en het zorgt ervoor dat het water tijdens het douchen netjes opgevangen wordt in de douchebak. Uiteraard is het van groot belang dat de douchebak waterpas geplaatst wordt en alle onderdelen goed afgekit worden om lekkage te voorkomen.

De meeste douchecabines van Sanifun zijn verkrijgbaar zonder douchebak, met een douchebak van 50 millimeter hoogof met een hoge douchebak van 150 millimeter. Hierdoor kunt u zelf kiezen of je de douchecabine met of zonder douchebak besteld en heeft u tevens keuze uit een lage of hoge bak. De Sanifun douchecabine Albertais een voorbeeld van deze douchecabines die verkrijgbaar is met of zonder douchebak. Deze douchecabine is daarnaast verkrijgbaar in een linker- of rechteruitvoering, zodat de douche perfect past in de gewenste hoek van jouw badkamer. Dankzij de glazen douchedeuren die beide geopend kunnen worden, ontstaat er een ruime instap in de douche en wordt het douchegdeelte betrokken bij de rest van de badkamer. Bekijk deze douchecabine op de website van Sanifun voor meer informatie en vergelijk de cabine met de andere Sanifun douchecabines.