Sanifun badkamermeubel AleeceBen jij, net als velen anderen, fan van waskommen als wastafel in de badkamer? Wij ook! Er worden steeds meer nieuwe badkamermeubels met waskommen opgenomen in ons assortiment, zodat je de perfecte waskom voor jouw badkamer kunt kiezen. Er zijn complete badkamermeubels verkrijgbaar waarbij de waskommen zijn inbegrepen maar je kunt ook een losse waskom bestellen, om bijvoorbeeld op het huidige meubel of plateau te plaatsen.

Natuursteen waskom

Een opzetkom zorgt voor een luxe tintje in de badkamer. Om deze uitstraling extra te benadrukken, kun je kiezen voor een natuurstenen waskom. Natuursteen heeft een tijdloze uitstraling en heeft een elegante eigenschap. Sanifun heeft verschillende soorten sanitair van natuursteen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende soorten van dit materiaal. De verschillende natuursteen soorten zijn tevens verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat je de nieuwe waskommen perfect kunt afstemmen op jouw badkamer. Verder kun je kiezen uit allerlei vormen, van hoge ronde waskom tot een vierkante, lage wastafel.

Badkamermeubels met waskommen

De badkamermeubels van Sanifun worden compleet geleverd met badkamerkasten en wastafel. Wanneer je kiest voor een stijlvol badkamermeubel met waskommen, ben je ervan verzekerd dat je aan niets zult misgrijpen. De badkamermeubels bieden namelijk voldoende opbergruimte, een stijlvolle wastafel en een spiegel die is uitgevoerd in dezelfde stijl als het badmeubel.

Sanifun badkamermeubel Aleece

Het Sanifun badkamermeubel Aleece 120 combi is een voorbeeld van een badmeubel met grote waskommen. Het meubel bestaat uit een ruime hangkast waar de hoge, ronde waskommen van keramiek op geplaatst worden. Naast deze hangkast is er een verticale badkamerkast inbegrepen, welke extra ruimte biedt om allerlei toiletartikelen netjes op te bergen. De spiegel is voorzien van een strakke lijst, afgewerkt in dezelfde grijze kleur als de rest van het badkamermeubel. De mengkranen zijn niet inbegrepen, zodat je zelf kunt bepalen of je deze boven de wastafels in de wand wilt monteren of achter de kommen zoals te zien op de foto van dit badkamermeubel.