Jacuzzi TitoEen jacuzzi is tegenwoordig een stuk beter betaalbaar dan vroeger, waardoor het voor veel meer mensen nu mogelijk is om dit luxe sanitair toe te voegen aan de badkamer. Natuurlijk zijn er nog steeds hele dure jacuzzi's verkrijgbaar, maar er valt ook een onderscheid te maken tussen een indoor en een outdoor whirlpool. Daarnaast kun je het natuurlijk zo luxe en duur maken als je zelf wil. Kies je voor een indoor whirlpool met ruimte voor een persoon of kies je voor een outdoor whirlpool waar al jouw vrienden in passen.

Indoor whirlpool Tito

Wanneer je van mening bent dat er wat nodige luxe in de badkamer ontbreekt, dan is de indoor whirlpool Tito de perfecte keuze. Dit bubbelbad is namelijk voorzien van vrijwel alle luxe die je jezelf kunt wensen. Het bad heeft onder andere een waterpomp én een luchtpomp die zijn aangesloten op jets, waardoor je heerlijk gemasseerd kunt worden door water- en luchtstralen. Verder heeft het bad geen simpele badkraan, maar een prachtige mengkraan met waterval. Hierdoor waan je jezelf eventjes op een tropisch paradijs. Laat je hoofd rusten op een van de hoofdsteunen en sluit je ogen om even alle zorgen te vergeten. De jacuzzi Tito heeft afmetingen van 1850 x 1100 x 670 millimeter, waardoor er voldoende ruimte in het bad is voor 1 á 2 personen. Verder is de indoor whirlpool voorzien van onderwater LED verlichting, welke ook aan de buitenkant goed zichtbaar is door het glazen gedeelte aan de zijkant van de badkuip.

Indoor of outdoor whirlpool kopen

Naast de indoor whirlpool Tito zijn er in het assortiment van online-sanitairkopen.nl nog veel meer andere bubbelbaden verkrijgbaar voor in de badkamer. Maar naast de indoor whirlpools heb je ook keuze uit verschillende outdoor whirlpool, welke geschikt zijn om in de tuin te plaatsen. Zo kun je buiten heerlijk genieten van het warme water met vrienden, familie of alleen het gezin. Wanneer er in zowel de badkamer als in de achtertuin niet voldoende ruimte is voor een whirlpool, dan kun je ook kiezen voor een complete douchecabine welke is voorzien van allerlei luxe. Deze douchecabines nemen over het algemeen minder ruimte in beslag dan een ligbad, maar deze zijn wel voorzien van luxe extra's zoals onder andere de waterjets. Bestel het sanitair naar wens eenvoudig online via onze website en profiteer van onze gratis levering in Nederland en België op alle douchecabines, badkamermeubels en whirlpools.