Sanifun douchecabine Alberta matglasDouchecabines zijn vaak gemaakt van glas, wat zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling in de badkamer. Daarnaast lijkt de ruimte in de badkamer groter, waardoor een glazen douchecabine een goede keuze is voor zowel een kleine als een grote badkamer. Maar ondanks dat de meeste douchecabines van glas gemaakt zijn, betekent dit niet dat alle cabines er hetzelfde uitzien. Je hebt nog steeds ruime keuze uit verschillende stijlen, afmetingen en ook zelfs soorten glas. Zo kun je kiezen voor volledig transparant glas of voor matglas voor de nodige privacy onder de douche.

Sanifun douchecabine Alberta L 120 x 90 matglas

Ook bij online-sanitairkopen.nl zijn voornamelijk glazen douchecabine verkrijgbaar, waarbij je de keuze hebt uit verschillende soorten cabines. Zo zijn er verschillen in het formaat van de cabines, het soort cabine zoals bijvoorbeeld een speciaal hoekmodel of een cabine met dubbele douchedeuren en zijn er onlangs douchecabines met mat glas aan het assortiment toegevoegd. Een voorbeeld hiervan is de Sanifun douchecabine alberta L 120 x 90 centimeter matglas. Deze cabine heeft een vrij groot formaat met dubbele douchedeuren waardoor er een ruime instap ontstaat. Deze douchecabine is daarnaast verkrijgbaar in nog twee andere modellen, zodat je het gewenste formaat voor jouw badkamer kunt bestellen.

Douchecabine met matglas kopen

Wanneer je een douchecabine koopt bij online-sanitairkopen.nl koopt, dan bent u ervan verzekerd dat de cabine compleet geleverd wordt. In het geval van bovenstaande douchecabine zijn onderdelen als: het aluminium frame met chroom afwerking, de kuip van ABS, speciaal veiligheidsglas met matte afwerking van 6 millimeter dik, een sifon met diameter van 90 mm, RVS handgrepen en magneetstrippen inbegrepen. Verder profiteer je bij online-sanitairkopen.nl van gratis levering in Nederland en België op al het sanitair, dus ook op alle douchecabines!