Sanifun complete douchecabine LeopoldoDe renovatie of verbouwing van een badkamer kan flink in de kosten lopen. Van tevoren heb je waarschijnlijk al een kleine inschatting gemaakt of een budget opgesteld, die je liever niet wilt overschrijden. Wanneer er al keuzes gemaakt zijn voor de badkamertegels, aangename vloerverwarming en een mooi badkamermeubel dan is er een grote kans dat er een beperkt budget overblijft voor het sanitair. Zonde! Want een fijne douchecabine of bijvoorbeeld een vrijstaand ligbad maken de badkamer tot hoe je deze het liefst ziet, een aangename ruimte waar je tot rust komt. Door zoveel mogelijk zelf te doen tijdens de verbouwing, kun je eenvoudig geld besparen. Natuurlijk is niet iedereen even handig, maar online-sanitairkopen.nl heeft hier rekening mee gehouden!

Sanifun complete douchecabine Leopoldo 1200 x 900

In het assortiment van online-sanitairkopen.nl vind je heel veel sanitair die ervoor zorgen dat jouw badkamer helemaal naar wens kan worden afgewerkt. Onlangs zijn er een aantal douchecabines toegevoegd aan onze collectie, die je heel eenvoudig én snel kunt monteren. Een voorbeeld is de Sanifun complete douchecabine Leopoldo. Deze douchecabine heeft afmetingen van 1200 x 900 x 2050 millimeter en biedt hiermee een ruim gedeelte om ongestoord te douchen. Het voordeel van deze douchecabine is dat hij is voorzien van een uniek kliksysteem. Dankzij het Sanifun fast installation click systeem kun je deze douchecabine binnen maar liefst 30 minuten monteren.

Voordelig sanitair kopen

Wil je geld besparen bij de verbouwing van de badkamer en ook zelf aan de slag gaan met het monteren van sanitair, zoals de Sanifun douchecabine Leopoldo? Neem dan een kijkje in ons complete douche assortiment, voor meer douchecabines die je eenvoudig en snel zelf kunt monteren. Op de website vind je meer informatie over al het sanitair, zoals de specificaties, levertijd en prijs. Bestel het sanitair naar wens eenvoudig online via de website en profiteer bij online-sanitairkopen.nl van gratis levering in Nederland en België op al het sanitair!