Sanifun vrijstaand bad MarcianoLigbaden worden vaak gezien als extra luxe in de badkamer en niet iedereen vindt het belangrijk dat dit sanitair aanwezig is in hun badkamer. Toch kan een bad een grote meerwaarde vormen in deze ruimte, omdat je hier compleet tot rust kunt komen en even echt tijd voor jezelf kunt nemen. Wanneer de grootte van jouw badkamer het toelaat zal een badkuip daarnaast een sfeerverhogend effect hebben, voornamelijk wanneer je kiest voor een badkuip op pootjes. Deze vrijstaande ligbaden stralen een bepaalde charme uit die in iedere badkamer goed tot zijn recht komt!

Sanifun vrijstaand bad Marciano

Ligbaden zijn in allerlei soorten en afmetingen verkrijgbaar in het assortiment van online-sanitairkopen.nl. Zo heb je de keuze uit hoekbaden, inbouwbaden maar er is ook een ruime collectie vrijstaande baden opgenomen. Deze laatste categorie baden staan voornamelijk bekend om de klassieke uitstraling, maar er zijn ook vrijstaande baden in moderne uitvoering opgenomen op onze website.

Een typisch vrijstaande badkuip met een klassieke uitstraling uit onze collectie is het Sanifun vrijstaand bad Marciano. Dit ligbad heeft zijn klassieke uitstraling voornamelijk te danken aan de pootjes waar de kuip op steunt. Daarnaast is de badkuip ontworpen volgens ronde vormen wat bijdraagt aan deze stijl. De pootjes waar het bad op steunt zijn uitgevoerd in de vorm van vier chromen leeuwenpoten, wat een bijzonder accent geeft aan het ligbad. Dankzij de ronde vormen en het verhoogde rugsteun, ben je verzekerd van een comfortabele plek in bad om volledig tot rust te komen. De badkraan die op de foto zichtbaar is, is niet inbegrepen bij het vrijstaande bad op pootjes. In onze collectie badkranen kun je wel op zoek gaan naar een soortgelijke kraan of juist kiezen voor een totaal andere badkraan die aansluit op jouw smaak.

Ligbad kopen bij online-sanitairkopen.nl

Voor meer informatie over bijvoorbeeld vrijstaand bad op pootjes Marciano of over een van de andere ligbaden uit ons assortiment, kun je terecht op onze website. Hier vind je meer informatie over specificaties zoals de materialen waar het sanitair van is gemaakt, de afmetingen en niet onbelangrijk: de prijs en levertijd. Bekijk de baden op onze website en bestel het ligbad naar keuze eenvoudig online. Zowel in Nederland als in België profiteer je van onze gratis levering op al het sanitair, waaronder op alle vrijstaande baden.