Waskom Firenze Chinees travertin natuursteenWastafels, badkamermeubels en waskommen zijn bij online-sanitairkopen.nl verkrijgbaar in allerlei formaten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een compleet badmeubel, maar je kunt de wastafel ook naar wens samenstellen. In onze collectie zijn bijvoorbeeld losse waskommen verkrijgbaar die je op speciale opzetbeugels kunt laten rusten of bijvoorbeeld op een plateau of badkamerkastje kunt neerzetten. Door te kiezen voor een waskom van natuursteen zorg je voor een luxe en stijlvolle uitstraling in de badkamer, wat goed gecombineerd kan worden met allerlei stijlen.

Waskom Firenze van Chinees travertin

De waskom Firenze is gemaakt van chinees travertin en uitgevoerd in een ovale vorm. Het materiaal van deze waskom heeft een open structuur met kleine gaatjes welke zijn gevuld en gladgeschuurd. Dit zorgt voor de natuurlijke uitstraling van de opzetkom. De toplaag van dit natuursteen is gezoet, waardoor de bovenste laag een donkerdere kleur heeft dan de originele kleur. In de loop der jaren zal deze toplaag van het gesteente slijten door het gebruik, maar dit kan geen kwaad voor de opzetkom. De waskom heeft een lichte, beige kleur waardoor je jezelf in Toscane waant tijdens het tandenpoetsen!

Waskom van natuursteen kopen

Wanneer je een waskom of wastafel van natuursteen wilt opnemen in de badkamer, dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De verschillende soorten natuursteen hebben namelijk niet alleen een unieke uitstraling, maar de juiste onderhoud is ook erg belangrijk bij dit materiaal. Zo is het belangrijk dat de waskom goed droog gemaakt wordt na gebruik, voornamelijk wanneer het water een hoog mineraalgehalte heeft. Daarnaast is het aan te raden om op te passen met water warmer dan 60 graden Celsius omdat dit het materiaal kan aantasten. Ditzelfde geldt voor geconcentreerde schoonmaakproducten en bijtende middelen.

Door rekening te houden met bovenstaande onderhoudstips kun je verkleuring of aantasting van de nieuwe waskom voorkomen. Meer informatie vind je bij de producten op onze website. Bestel de waskommen of wastafel naar wens eenvoudig online en profiteer zowel in Nederland als in België van onze gratis levering op al het sanitair!