Sanifun complete douchecabine OlympiaDouchecabines zijn voor de één de plek om even compleet te ontspannen of om de beste plannen te bedenken. De ander staat zonder al teveel plezier onder de douche en zien dit moment als verplichting. Wanneer je ervoor kiest om een complete douchecabine te plaatsen in de badkamer, dan ben je er vrijwel van verzekerd dat je maar al te graag onder de douche zult staan. Deze douchecabines zijn meestal namelijk voorzien van bodyjets zodat je jezelf heerlijk kunt laten masseren maar ook een snelle douche onder de hoofddouche behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Daarnaast is er vaak een radio ingebouwd, zodat je jezelf geen moment hoeft te vervelen en gewoon kunt luisteren naar jouw favoriete hits!

Sanifun complete douchecabine Olympia

Modern, luxe, ontspanning en comfort. Dat zijn een aantal woorden die de meeste complete douchecabines van online-sanitairkopen.nl wel beschrijven. Wanneer je kijkt naar de complete Sanifun douchecabine Olympia komen deze woorden goed overeen met de cabine. Het design van deze douchecabine straalt een moderne sfeer uit dankzij de donkere douchewanden. Daarnaast is deze Sanifun douchecabine voorzien van de nodige luxe, waardoor je heerlijk kunt ontspannen en genieten van optimaal comfort. De Sanifun complete douchecabine Olympia is namelijk voorzien van een thermostatische mengkraan, welke is aangesloten op een hoofddouche en handdouche. Daarnaast komt er water uit de ingebouwde bodyjets, zodat je deze kunt instellen voor een ontspannende rugmassage. Daarnaast is deze douchecabine voorzien van een ingebouwde ventilator, een spiegel, een handdoekhouder en shampoorek. Daarnaast is er een speciale computerbesturing opgenomen in de douchecabine zodat je de radop, luidspreker en verlichting kunt regelen tijdens het douchen. De kuip van deze complete douchecabine is vervaardigd uit ABS. Hierop rust het frame van ABS welke de basis vormt voor het speciale veiligheidsglas van 5 millimeter dik.

Complete douchecabine kopen

Wil je ook graag een complete douchecabine in de badkamer voor de nodige luxe en complete ontspanning? Dan kun je een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie complete douchecabines. Hier zijn verschillende douchecabines verkrijgbaar in allerlei formaten, zodat er voor iedere badkamer een passend formaat te vinden is. Zo is de Sanifun complete douchecabine Olympia maar liefst 1100 x 1100 x 2180 millimeter. Wanneer deze cabine te groot is, dan kunt je dus ook op zoek gaan naar een kleiner formaat. Bestel de gewenste complete douchecabine eenvoudig online via onze website. Bij Online-sanitairkopen.nl is de Sanifun douchecabine Olympia nog drie dagen verkrijgbaar tegen de speciale promotieprijs van €795,-. Wanneer je in België of Nederland woont dan kun je daarnaast profiteren van onze gratis levering op alle complete douchecabines!