Sanifun whirlpool douchecabine combinatie OsvaldoVeel mensen vinden douchen in bad niet ideaal en zij willen daarom liever de douchecabine en het bad scheiden, wanneer de ruimte in de badkamer dit toelaat natuurlijk. Douchen in bad wordt namelijk vaak geassocieerd met plakkerige douchegordijnen en douches die net niet voldoende luxe bieden. Toch kun je ook douchen in bad zonder in te leveren op luxe. Er zijn namelijk verschillende douche-bad combinaties verkrijgbaar, waarin snel douchen en lekker lang badderen prima mogelijk is. Deze speciale combinatie cabines zijn namelijk uitgebreid met luxe extra's die in een normale douchecabine of badkuip niet te vinden zijn!

Sanifun whirlpool - douchecabine Osvaldo

Een voorbeeld van zo'n combinatie cabine is de Sanifun Osvaldo uit het assortiment van Online Sanitair. Deze cabine lijkt veel op een complete douchecabine, maar dankzij het grote formaat wordt er ook voldoende ruimte geboden om languit te badderen. De Sanifun Osvaldo is een combinatie tussen een luxe indoor whirlpool en een grote douchecabine. Het voordeel van deze grote cabine is dat er maar één sanitair product in de badkamer geplaatst hoeft te worden, maar je kunt genieten van het comfort van zowel een douche als een bad. Wanneer je wilt badderen kun je gebruik maken van de thermostatische mengkraan en de whirlpoolfunctie om lekker te ontspannen in het bubbelbad. Maar ook tijdens het douchen kun je compleet tot rust komen dankzij de nodige luxe extra's. Zo kunnen de bodyjets zorgen voor een heerlijke rugmassage en biedt de voetmassage uitkomst na een lang stuk wandelen of een vermoeiende dag. Daarnaast is deze ruime douchecabine voorzien van een computerbesturing voor de ingebouwde radio, luidspreker en verlichting. Verder is de cabine uitgebreid met een zitje, een ventilator, een top- en handdouche en een hoofdsteun.

Douchecabine en whirlpool in één

Naast de Sanifun douchecabine en whirlpool Osvaldo zijn er in het assortiment van Online Sanitair nog meer bad-douchecombinaties verkrijgbaar. Vrijwel al deze cabine combinaties hebben een aluminium frame met 5 milimeter dik veiligheidsglas en een badkuip vervaardigd uit ABS. Verder lopen de luxe extra's uiteen van alle nodige luxe tot een aantal kleine extra's. Bekijk het assortiment en droom weg van de ontspannende functies. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een aparte douchecabine of badkuip wanneer jouw voorkeur hier toch nog steeds naar uitgaat. Daarnaast vind je een uitgebreide collectie badkamermeubels op onze website. Al het sanitair wordt gratis geleverd in Nederland en België!