Sanifun douche-badcombinatie MilanIn bad douchen lijkt in eerste instantie niet de meest comfortabele mogelijkheid, waardoor veel mensen kiezen om het douche en bad gedeelte op te splitsen. In dit geval wordt er dus gekozen voor zowel een ligbad als een aparte douchecabine in de badkamer. Helaas biedt niet iedere badkamer hier voldoende ruimte voor, waardoor er geen andere optie is om te douchen in het bad of om alleen te kiezen voor een douchecabine in de badkamer. Gelukkig bieden de douche-badcombinaties van Sanifun hier een oplossing voor. Deze combinatiecabines bieden de mogelijkheid om op een aangename manier te douchen én badderen zonder onnodige ruimte te verspillen in de badkamer.

Sanifun douche-badcombinatie Milan 1750 x 900

Sanifun heeft verschillende soorten sanitair waarmee je ook in een kleine badkamer kunt genieten van een ligbad. Er zijn bijvoorbeeld badwanden verkrijgbaar die op de rand van het bad gemonteerd wordt, zodat de badkuip ook gebruikt kan worden als douchegedeelte. Daarnaast zijn er complete douche-badcombinaties verkrijgbaar.

De Sanifun douche-badcombinatie Milan 1750 x 900 is een voorbeeld van zo'n combinatie cabine. Deze cabine is deels open en deels gesloten, zodat je de cabine volledig kunt afsluiten tijdens het douchen maar ook heerlijk ontspannen kunt badderen zonder dat je het gevoel hebt opgesloten te zitten. De douchecabine is niet alleen voorzien van een waterdichte douchedeur, want de douche-badcombinatie heeft allerlei luxe functies. Denk hierbij aan bodyjets die zorgen voor een aangename massage, een voetmassage maar ook een ingebouwde radio welke computergestuurd ingesteld kan worden op jouw favoriete zender. Voor alle extra functies die deze douche-badcombinatie te bieden heeft en de specifieke afmetingen, kun je terecht op onze website.

Sanitair voor de badkamer kopen

Naast de complete douche-bad combinaties is er nog veel meer sanitair te vinden in het assortiment van Sanifun. Zo kun je in plaats van een combinatiecabine met een douche en een bad ook kiezen voor een aparte badkuip en douchecabine. Hiervoor moet de badkamer natuurlijk wel genoeg ruimte bieden. Bekijk de verschillende sanitair collecties op onze website en bestel het sanitair voor de laagste prijs eenvoudig online. Naast de laagste prijsgarantie ontvangt u bij ieder bijkomend artikel een korting van €10 en profiteert u in Nederland en België altijd van onze gratis levering op al het sanitair.