Sanifun badkamermeubel FioreSanifun staat bekend om het uitgebreide sanitair assortiment. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor douchecabines in allerlei formaten en met verschillende luxe opties, ook qua badkamermeubels kun je jouw hart ophalen. Wij hebben namelijk een ruime collectie badkamermeubels die gemaakt zijn van allerlei materialen, van houten badkamermeubels tot aan badkamermeubelen die volledig zijn uitgevoerd in glas. Daarnaast heb je de keuze uit allerlei formaten en manieren waarop het badkamermeubel is afgewerkt.

Sanifun badkamermeubel Fiore

Een voorbeeld van een prachtig houten badkamermeubel uit ons assortiment is het Sanifun badkamermeubel Fiore. Bij het Sanifun badkamermeubel Fiore hoef je bijvoorbeeld nooit te wachten op je beurt, dankzij de twee wastafels die zijn opgenomen bij het badmeubel. Dit badkamermeubel is volledig uitgevoerd in hout. Dit betreft wel een speciaal houtsoort, namelijk hoogwaardig plywood. Een houtsoort dat bestand is tegen water, vocht en verkleuring. Hierdoor kan het houten badmeubel perfect geplaatst worden in de badkamer. Verder heeft het badkamermeubel een aantal praktische details zoals een handdoekenrekje aan de voorkant van de twee laden. Verder wordt het badmeubel geleverd inclusief de spiegel, een planchet, twee mengkranen, twee pop-ups en de dubbele keramische wastafels. Alle kastdeuren en schuiflades zijn voorzien van een soft-close systeem zodat deze geruisloos zullen sluiten.

Online badkamermeubel kopen bij Sanifun

Het voordeel van het sanitair van Sanifun is dat het eenvoudig online besteld kan worden via onze website. Dankzij het online aanbod en onze eigen import kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden zodat je nooit teveel betaald voor het sanitair. Naast onze lage prijzen en uitgebreide sanitair assortiment profiteer je in Nederland en België ook altijd van gratis levering op al het sanitair, van de douchecabines tot aan de verschillende badkamermeubels!