Vrijstaand ligbad SamueleWanneer je iets aan de badkamer mocht veranderen en alles kunt waarmaken waar je tot nu toe alleen maar van hebt gedroomd, dan kiezen veel mensen voor een vrijstaand bad. Deze ligbaden geven de badkamer namelijk direct een luxe uitstraling en zijn dan ook de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen na een drukke dag. Vaak wordt er bij een vrijstaand bad direct gedacht aan zo'n klassieke badkuip op pootjes die je vroeger vaak zag in grote badhuizen. Tegenwoordig zijn deze ligbaden nog steeds verkrijgbaar op pootjes met zo'n klassieke uitstraling, maar je kunt nu ook kiezen voor de moderne variant. Deze vrijstaande ligbaden staan net op pootjes en zijn stakker uitgevoerd, wat past bij een moderne badkamer.

Sanifun heeft een ruime collectie ligbaden, waar je onder andere ruime keuze hebt uit verschillende vrijstaande baden. Je vindt hier de klassieke vrijstaande baden op pootjes, maar ook de moderne ligbaden die vrij van de muur geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de stijl van jouw badkamer, kun je de gewenste badkuip vinden bij Sanifun!

Vrijstaand ligbad Samuele

Het vrijstaande bad Samuele van Sanifun is een voorbeeld van een moderne versie van deze ligbaden. Het bad is uitgevoerd met ronde vormen, die dankzij de uitvoering in acryl perfect tot hun recht komen en zorgen voor een stijlvol accent in de badkamer. De badkuip loopt aan een zijde omhoog dankzij de verhoogde badrand, wat ervoor zorgt dat je heerlijk ontspannen kunt liggen in het warme water.

Vrijstaand ligbad gratis thuisbezorgd door Sanifun

Alle vrijstaande ligbaden van Sanifun zijn eenvoudig online te bestellen via onze website. Maak de keuze voor een modern ligbad met strakke vormen of kies juist voor een klassiek detail in de badkamer door te gaan voor een vrijstaand bad op pootjes. Nadat je het ligbad van jouw dromen hebt besteld bij Sanifun, profiteer je altijd van onze gratis levering in Nederland en België.