Sanifun douche-badcombinatie RainhardEen douchecabine is onmisbaar in de badkamer, maar het wordt soms flink passen en meten als je ook graag een ligbad wilt hebben. Veel badkamers bieden namelijk niet genoeg ruimte voor een douchecabine en een losse badkuip. In dat geval wordt er vaak gekozen voor een ligbad met een douchegordijn of badwand, zodat er in bad gedoucht kan worden. Voor velen is dit niet de meest stijlvolle of praktische optie, waardoor douche-badcombinaties een goed alternatief vormen.

Douchecabine en badkuip in één

Douche-badcombinaties bestaan uit een ruime cabine waarin zowel een ligbad als douche is opgenomen. Op deze manier past er zowel een badkuip als douchecabine in de badkamer en kun je dus zowel even snel onder de douche springen als ontspannen in bad dobberen als je wat meer tijd hebt. Het voordeel van een douche-badcombinatie is dat deze combinatie cabines er stijlvol uitzien en volledig afgesloten kunnen worden, zodat je geen last hebt van spatwater zoals dat wel vaak gebeurt bij een douchegordijn of badwand.

Sanifun douche-badcombinatie Rainhard

Sanifun heeft verschillende douche-badcombinaties opgenomen in het assortiment die uitkomst bieden voor badkamers waarin niet voldoende ruimte is voor zowel een douche als een badkuip. De cabines zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, afmetingen en voorzien van verschillende functies. De Sanifun douche-badcombinatie Rainhard is een luxe variant met niet alleen een thermostaatkraan, top- en handdouche. In de cabine kun je tevens genieten van een rugmassage dankzij de ingebouwde jets en door plaats te nemen op het ingebouwde zitje kun je jouw voeten laten masseren na een lange werkdag. Verder zijn er een radio en luidsprekers ingebouwd, zodat je naar jouw favoriete radiozender kunt luisteren tijdens het douchen of als je ontspannen in bad ligt. Voor de volledige omschrijving van de Sanifun douche-badcombinatie Rainhard kun je terecht op onze website.

Voor meer informatie over bovenstaande douche-badcombinatie of een van de andere combinatie cabines, kun je vrijblijvend terecht bij een van onze medewerkers. Alle douche-badcombinaties van Sanifun zijn eenvoudig online te bestellen en worden gratis thuisbezorgd in Nederland en België.