Sanifun complete douchecabine GraciaLekker ontspannen na een lange werkdag dat doe je vaak nadat je eerst even snel een douche hebt genomen, zodat je jezelf weer lekker fris voelt. Maar zodra je de badkamer kun je de ontspanning natuurlijk ook al laten beginnen. Neem lekker tijd voor jezelf en stap onder een warme douche, zodat alle stress en bezigheden van de dag in het doucheputje wegstromen. Door de badkamer stijlvol in te richten, dan zul je het ontspannen gevoel iedere keer weer ervaren zodra je de badkamer binnenstapt. Kies voor sanitair met extra opties, om het comfort en de ontspanning eenvoudig naar een hoger niveau te tillen.

Sanifun complete douchecabine Gracia

Complete douchecabines staan bekend om het bieden van ontspanning. Deze douchecabines zijn geen standaard douches, de cabines zijn namelijk voorzien van comfortabele extra’s. Vaak is een complete douchecabine bijvoorbeeld voorzien van jets die zorgen voor een fijne massage van waterstralen, een ingebouwde radio zodat je naar jouw favoriete radiozender kunt luisteren tijdens het douchen en in sommige gevallen is de complete douchecabine zelfs voorzien van een zitje zodat je zittend kunt douchen.

De Sanifun complete douchecabine Gracia is een voorbeeld van zo’n cabine met extra comfort. De douchecabine heeft een hoekmodel en is voorzien van twee schuifdeuren, welke zorgen voor een ruime instap naar de douche. De complete douchecabine is naast de bodyjets, ingebouwde radio en shampoorekjes ook voorzien van een comfortabel zitje. Door plaats te nemen op het zitje, kun je genieten van een fijne rugmassage dankzij de bodyjets maar je kunt ook gebruik maken van een voetmassage. Bekijk alle functies en extra’s van de Sanifun complete douchecabine Gracia op de website van van Sanifun.

Online sanitair kopen met gratis bezorging

Wil je ook direct ontspannen vanaf het moment dat je de badkamer betreedt? Bestel deze complete douchecabine Gracia of een van de andere douchesvan Sanifun dan eenvoudig online via onze website. In heel Nederland en in België profiteer je bij Sanifun altijd van gratis levering op al het sanitair.