Sanifun whirlpool Rufina voor twee personenEen ligbad wordt gezien als een luxe in de badkamer. Hoe lekker zou het zijn als je samen met jouw partner kunt genieten van deze luxe?! Kies voor een tweepersoons ligbad om samen lekker tot rust te komen. Start de dag met een goed gesprek of zak met zijn tweeën lekker onderuit en geniet van een fijne watermassage door te kiezen voor een whirlpool voor twee personen. Een tweepersoonsbad is niet alleen ideaal voor wat quality time voor jou en je partner, ook zijn deze baden geschikt om samen met je kind te badderen.

Sanifun whirlpool Rufina voor twee personen

Sanifun heeft een ruim assortiment ligbaden, waar je onder andere genoeg keuze hebt uit verschillende tweepersoons ligbaden. De baden van Sanifun die geschikt zijn voor twee personen zijn voorzien van ingebouwde waterjets, wat ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten van het bubbelende water in de whirlpool.

De Sanifun whirlpool Rufina is een voorbeeld van zo’n whirlpool met voldoende plek voor twee personen. Deze badkuip heeft een groot formaat van maar liefst 170 x 120 x 60 centimeter en biedt voor ieder een eigen hoofdsteun om heerlijk onderuit te zakken in het warme water. De whirlpool van Sanifun wordt geleverd met een 1HP waterpomp met 6 jets van 80 millimeter, welke zorgen voor een aangename stroming van het water. Hierdoor kom je compleet tot rust en kun je optimaal ontspannen in het bad. Het bad kan snel gevuld worden met de mengkraan of met de grote losse handdouche. Voor meer specificaties van deze whirlpool kun je terecht op de website van Sanifun.

Ook samen genieten in bad?

Spreekt het idee van samen badderen jou ook aan? Bekijk dan de verschillende massagebaden van Sanifun en ga op zoek naar een bad voor twee personen. Wanneer de badkamer niet voldoende ruimte biedt voor zo’n groot ligbad, dan kun je natuurlijk ook een bubbelbad in een normaal formaat bestellen bij Sanifun. Zowel in Nederland als in België worden alle ligbaden gratis geleverd.