Sanifun badkamermeubel MaxieTijdens de kerst wil iedereen er graag op zijn of haar best uitzien. Fris gewassen haren, gladgeschoren kin, make-up dat netjes is aangebracht en een laatste blik in de spiegel om te zien of je tevreden bent. Kortom drukte in de badkamer en iedereen wil graag zijn of haar moment voor de badkamerspiegel. Wanneer de badkamer gedeeld wordt met meerdere personen, zoals bijvoorbeeld het hele gezin, dan is het extra praktisch wanneer het badkamermeubel voldoende ruimte biedt. Een badkamermeubel met twee wasbakken biedt dubbel zoveel ruimte als een enkele wastafel, wat ideaal is om met twee personen tegelijk voor de spiegel te kunnen staan.

Badmeubels met dubbele wastafel

In het assortiment van Sanifun zijn verschillende badkamermeubels met dubbele wasbak opgenomen. Deze badmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zo kun je kiezen voor een natuurstenen badmeubel die je zelf compleet ontwerpt met natuurstenen waskommen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een compleet badkamermeubel, voorzien van badkamerkasten, badkamerspiegels en wastafels.

Sanifun badmeubel Maxie 160

Het Sanifun badmeubel Maxie 160 is een compleet badkamermeubel voorzien van twee wastafels. De wastafels zijn uitgevoerd uit één deel gehard glas, wat zorgt voor een modern en vooral uniek aspect in de badkamer. De glazen wastafels steunen op een houten badkamerkast, uitgevoerd in plywood. Dit is een speciale houtsoort, bestand tegen water en verkleuring. De badkamerkasten zijn uitgevoerd in een zwarte kleur, wat zorgt voor een moderne uitstraling in de badkamer. Het badmeubel heeft voldoende opbergruimte te bieden dankzij de verschillende ladekastjes. Voor meer informatie over dit badmeubel, zoals de afmetingen en specificaties kunt u terecht op de website van Sanifun.

Sanitair gratis thuisbezorgd

Wil je ook een badmeubel met dubbele wastafel opnemen in de badkamer? Bekijk dan ook de andere wastafels en badmeubels uit ons assortiment. Alle badkamermeubels en het andere sanitair is eenvoudig online te bestellen via de website van Sanifun. Daarnaast profiteer je in Nederland en in België altijd van onze gratis levering op al het sanitair.