Sanifun complete douchecabine GinoEen nieuw jaar: nieuwe kansen, goede voornemens. Waar 1 januari vaak in het teken staat van bijkomen na een gezellige avond, beginnen veel mensen op 2 januari met de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Stoppen met roken, afvallen of meer bewegen staan bij veel mensen in de top 3. Maar ook eindelijk eens tijd maken voor die verbouwing of renovatie die al een tijd op de planning staat. Is jouw badkamer toe aan vernieuwing? Zorg er dan voor dat 2017 het jaar wordt waarin deze plannen werkelijkheid worden. Het is niet altijd nodig om de badkamer direct volledig te verbouwen. Het vervangen van de huidige douchecabine of het badkamermeubel kan soms al een groot verschil maken!

De badkamer uitbreiden met luxe sanitair

Wanneer de badkamer bijvoorbeeld best wat extra luxe kan gebruiken, maar de ruimte er verder prima uitziet, dan is het vervangen van het sanitair een goede keuze. Op deze manier blijft de badkamer in tact, maar kunt u bijvoorbeeld de standaard douchecabine vervangen voor een complete douchecabine. Deze douchecabines zijn voorzien van allerlei extra functies welke zorgen voor de nodige luxe in jouw badkamer.

Sanifun complete douchecabine Gino

De Sanifun complete douchecabine Gino is de perfecte cabine om een standaard douche mee te vervangen. Deze complete douchecabine heeft namelijk niet zo heel veel ruimte nodig, 90 bij 90 centimeter is precies genoeg om de cabine in jouw badkamer te plaatsen. De cabine heeft een strakke design uitstraling en is voorzien van comfortabele functies. Zo is deze douchecabine niet alleen voorzien van een mengkraan, een top- en handdouche, de douchecabine heeft veel meer te bieden. Met de computerbesturing kun je onder andere de radio, luidspreker, de verlichting maar ook de bodyjets in de cabine besturen. Zo zorg je voor een fijne rugmassage van waterstralen wanneer je thuis komt van een zware werkdag.

Online sanitair kopen bij Sanifun

Behoort het verbouwen of veranderen van de badkamer ook tot jouw goede voornemens voor 2017? Bekijk dan het volledige assortiment van sanitair, waar je alles kunt vinden voor de badkamer. Het sanitair is eenvoudig online te bestellen en wordt zowel in Nederland als in België gratis thuisbezorgd.